torstai 31. joulukuuta 2009

Selittelyä ja rajanvetoa

Toistaiseksi voi olla järkevää hyväksyä aika laajalla skaalalla kaikki vähänkin chiliin viittaavat blogit, sillä niitä on vielä melko harvassa. Tihennetään seulaa, kun tarjonta lisääntyy. Ruokaohjeita hiukan tulisemman ruoan ystäville on kovin vähän tarjolla, samoin ravintola- tai maustamistuotteiden arvostelut loistavat vielä poissaolollaan. Vapaasti saa ehdotella uusia blogeja listalle.

Ajoittain chilistä kirjoittavia blogeja olen kerännyt oman otsikon alle. Niissä saa yleensä haulla esiin chiliä koskevat jutut. Hännänhuipuksi listaan mahtuu vielä muutama muun kielinenkin chiliblogi.

6 kommenttia:

GuruStyle kirjoitti...

http://pienilintu.blogspot.com/search/label/chilit

Pienen Linnun blogissa on joskus chilijuttuja.

Chilivaari kirjoitti...

Joo, oli mukavia käyttäjän kokemuksia.
Kysyn kuitenkin luvan ensin.

Cefuts kirjoitti...

Muokkasin blogiani tämän sivuston toiveiden mukaan. Toivottavasti syötteet ja muut härpäkkeet toimivat oikein.

Chilivaari kirjoitti...

Kiitos.
Tuo helpottaa vanhempien merkintöjesi löytämistä meille, jotka vasta olemme keksineet blogisi.
Käyttämässäni Bloggerin gadget-softassa (tuossa vasemmalla palstalla) on joku este, että sillä ei saa ohjattua suoraan chili-tunnuksella merkittyihin juttuihin, vaikka niistä normaalin kirjanmerkin voikin tehdä. Se tutkii vain blogin etusivua. No, kiinnostaahan meitä neulominen, kalastus, leipominen ja varsinkin ruoanlaitto chilien ohella.

Cefuts kirjoitti...

Kiitos Chilivaari huomautuksesta. Osaisikohan joku auttaa miten tuosta esteestä pääsee eroon tai ylipäätänsä parempaa vaihtoehtoa tuolle gadget-softalle? Olen huono bloggerin käyttäjä.

Chilivaari kirjoitti...

Enpä ole vielä keksinyt parempaa vaihtoehtoa. Selainohjelmien kirjanmerkkejä voi tehdä valikoiduista osista blogeja, joten linkkilistaan ne käyvät, mutta ei ilmeisesti blogiluettelo-gadgetille.

En todellakaan ole mikään bloggerin tuntija. Käyttökokemustakin on vasta muutama kuukausi.

Lähetä kommentti